Tuesday, August 24, 2010

SIAPA BENAR DAN SIAPA PEMBOHONG

Setiap apa yang dilontarkan PKR melalui Anwar Ibrahim dan konco-konconya semua BOHONG dan BULAK. Manakan TIDAK, perbicaraan LIWAT ANWAR sehingga kini masih belum selesai disebabkan dolak-dalihnya yang sengaja untuk tidak mahu dibicarakan kerana sedar beliau akan didapati bersalah.

Berani kerana benar, takut kerana salah.....

Anwar Ibrahim kata ISU KHUTBAH FITNAH TERBARU UMNO....

Kenyataan Anwar Ibrahim, “"Tuduhan yang dilemparkan kepada kerajaan Pakatan Rakyat Pulau Pinang bahawa nama Yang di-Pertuan Agong telah digantikan dengan nama ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng telah terbukti merupakan satu pembohongan semata”.

Ini satu lagi pembohongan. PAS itu Islam. Sungguh memalukan. Guna nama Islam untuk mengelirukan rakyat. Kenapa perlu takut untuk nyatakan yang benar dan mudah persalahkan orang lain. Sedangkan yang bercakap itu orang PAS dan adik kepada Mufti Pulau Pinang.

Mujahid Yusof Rawa kata ISU KHUTBAH FITNAH DAN PEMBOHONGAN UMNO

Kenyataan Timbalan Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang, Mujahid Yusof Rawa, “Ini adalah satu dusta, dan amat dikesali kerana (dakwaan itu) dibuat dalam bulan Ramadan”.

Baca kenyataan ini dan rengungkanlah dengan fahaman yang benar. Di hari dan bulan yang baik ini sama-samalah kita beristifar supaya Allah menyedarkan orang itu ke pangkal jalan. Amin.

Lokasi : Masjid Kubang Buaya, Butterworth, Pulau Pinang
Masa : Sebelum Sembahyang Jumaat
Khatib: Zakaria Ahmad adik kepada Mufti Pulau Pinang
Kenyataan:

“YA ALLAH YA TUHANKU, KAU SELAMATKANLAH PEMIMPIN KAMI YAB LIM GUAN ENG DAN RAKAN-RAKAN KEPIMPINAN KERAJAAN NEGERI”.


Jangan jadikan perkara sebegini berlaku ke atas Sarawak yang kita cintai...

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger