Friday, October 22, 2010

PELIWAT NO 1 MALAYSIA CEMARKAN SARAWAK

Heboh diperkatakan banyak baju percuma sedang diedarkan di beberapa kawasan di Sarawak. Pengedaran baju secara percuma ini mendapat perhatian rakyat dan dipercayai dilakukan kumpulan yang menggelar diri mereka sebagai ‘Gerakan Anti-Liwat’. Permintaan rakyat Sarawak terhadap baju ini mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Namun, siapakah sasaran sebenar mereka?

Sebanyak lebih 8,000 baju telahpun diedarkan di beberapa bahagian di Sarawak yang bertujuan menyatakan sokongan untuk katakan TIDAK dan TIDAK MAHU kepada pemimpin liwat. ‘Kami rakyat Sarawak tidak mahu pemimpin liwat dan tidak akan terima pemimpin liwat’.

Pembuatan dan pengedaran baju ‘anti liwat’ ini membuktikan rakyat Sarawak menolak sekeras-kerasnya pemimpin akhlaknya yang sangat teruk dan hina. Pemimpin sebegini seharusnya tidak dibenarkan menjejak kaki ke Sarawak kerana merosakkan anak bangsa Sarawak dengan perlakuan akhlak yang menjijikkan.

Kedengaran Anwar, peliwat no 1 Malaysia yang mendapat pembelaan negara-negara luar kononnya, akan menjejak kaki ke Miri pada Sabtu, 23 Oktober 2010. Kurang beberapa jam dari sekarang, Sarawak akan dilawati peliwat yang sangat disegani pemimpin-pemimpin luar negara yang seperangai dengannya.

Anwar ini tidak seharusnya datang ke Sarawak kerana majoriti rakyat Sarawak tidak mahukannya. Perasmian Jentera Pakatan Rakyat Miri hanyalah gimik sahaja, tetapi yang paling utama adalah untuk menabur fitnah. Dalam hal ini, kita tidak akan biarkan Anwar mempengaruhi rakyat Sarawak dengan taburan fitnah. Marilah sama-sama kita ke Lapangan Terbang Miri dan katakan tidak kepada peliwat. Halau terus beliau dari terus menjejaki Sarawak.

Pastinya Sabtu ini Sarawak akan dihujani jutaan fitnah yang dihasilkan peliwat. Hanya tinggal beberapa jam sahaja lagi Anwar menjejak kaki ke Sarawak. Kita tidak mahukan Sarawak dicemari dengan peliwat ini. Oleh yang demikian, kita ke Lapangan Terbang Miri dan halau Anwar balik ke Semenanjung.

Ingatlah Anwar, kami rakyat Sarawak membuat perkara ini tidak dibayar mana-mana pihak sepertimana yang diperkatakan semasa melawat Lawas dan Limbang sebelum ini. Kami rakyat Sarawak masih normal dan sangat waras untuk menolak Pakatan Rakyat di bumi Sarawak. Segeralah balik atau kamu pulang dengan perasaan malu.

Kesibukan Anwar sebagai spoken kepada Pakatan Rakyat pada ketika PRK di Galas, Kelantan dan Batu Sapi, Sabah secara langsung telah meredakan pemikirannya ketika menghadapi kes liwat. Tetapi, tidak bagi rakyat Sarawak yang sangat mengetahui siapa Anwar Ibrahim yang terkenal dengan liwatnya yang bukan seorang, dua orang, tetapi 3 orang.

Terima kasih kepada blogers-blogers seperjuangan di Semenanjung yang berjaya merungkai siapa sebenar Anwar Ibrahim. Teruskan perjuangan untuk bongkarkan siapa Anwar Ibrahim yang menjadi musuh kepada rakyat Malaysia. Ayuh teruskan usaha anda semua demi kesejahteraan dan kestabilan politik semasa di Malaysia.

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger