Friday, January 7, 2011

INILAH DOKUMEN KONTROVERSI OLEH PAS

Perhatikan betul-betul dokumen asal yang mengaitkan Datuk Seri Utama Dr Rais Yatim dan dokumen ini telah didedahkan oleh SAMM.


(http://duniacacamarba.blogspot.com).


Tujuan utama pendedahan dokumen ini kononnya untuk menjatuhkan DS Utama Dr Rais Yatim dengan dicanang Pakatan Pembangkang.

Sebelum itu, minta pembaca budiman perhatikan sebenar tulisan di side "A" dan side "B" pada dokumen tersebut. Dokumen ini nampak telah diubah suai seseorang supaya nampak seperti dokumen yang asli.

Tulisan pada side "A" nampak menyendeng sebelah kiri, tetapi disebelah bawahnya seperti baru ditaip. Dokumen ini seperti dicantum dari dua keratan, yang dijadikan kepada satu. Ditambahsuai supaya nampak "real" seperti dokumen asal.

Dibahagian bawah kertasnya nampak gelap sedikit daripada keratan yang diatas, seperti telah direka cipta bersesuaian dengan cerita yang nak diadunkan. Cekap betul mereka  ni buat kerja. Inikan kerja mereka yang tak bertanggungjawab supaya dapat memusnahkan karier seseorang.

Walau apa pun kita serahkan saja kepada pihak berkuasa untuk mengambil tindakan selanjutnya, jikalau betul, perkara ini benar-benar berlaku. Kalau tidak tahu la nasib si pembuat fitnah ni nanti. Jikalau salah orang lain, PR ni memang cam ni.., tetapi ADUN SELINSING tu bagaimana...?? Adun yang khalwat dalam Koch Keretapi tu....??? Hai...buat-buat lupa lak...???

Allah itu Maha Melihat dan Maha Mengetahui...

Kreadit kepada rakan bloggers http://klboyzwangsa.blogspot.com

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger