Friday, April 15, 2011

SERUAN KEPADA SEMUA PENGUNDI DI SARAWAK

Salam 1Malaysia dan Salam Perjuangan Kepada Seluruh Rakyat Sarawak. Esok, 16 April 2011, merupakan hari penentu kepada untung nasib negeri Sarawak. Jangan gadaikan maruah dan kepercayaan anak cucu cicit kita di masa hadapan hanya kerana slogan 'Jom Ubah' bagi selamatkan Sarawak. 

Untuk itu, kepada seluruh Rakyat Sarawak, buatlah keputusan dengan bijak dan kekalkan keamanan negeri kita Sarawak seperti mana yang kita kecapi sekarang. Barisan Nasional (BN) sentiasa bersama rakyat Sarawak untuk kekalkan keamanan dan memajukan Sarawak dan Malaysia secara keseluruhannya. 

Edisi Bahasa Malaysia

Edisi Bahasa Iban

Edisi Bahasa Cina

Edisi Bahasa Inggeris


Undilah dengan kebijaksanaan demi masa depan anak-anak dan cucu-cucu serta cicit-cicit kita. Sayangilah keamanan dan hargailah pengorbanan kerajaan dalam memajukan negara demi agama, bangsa dan negara kita.1 komen:

  1. CERAMAH BN MEMBOSANKLAN.. AHSYIK SEBUT PEMBANGUNAN ORG MALAS NAK DGR.. MEKA SUKA DGR CERAMAH PAKATAN SEBAB KUTUK ABIS PEMIMPIN BN...PATUT LA BN KALAH....INI BILA NAK SEBUT ANU WAR ATAU YG LAIN2 BN SEBUT PIHAK TERTENTU YG BERKEPENTINGAN.. SIAPA TU..YG DIMAKSUDKAN...KENAPA BN TAKUT NAK SEBUT NAMA ORANG ATAU PARTI ITU...WHY...AKU PUN DA SYOK DGR CERAMAH PAKATAN...

    ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger