Friday, July 22, 2011

MAT SABU KEPANASAN AKIBAT BERBOHONGPAS itu Islam. Islam itu PAS. Mat Sabu itu Timbalan Presiden PAS. Timbalan Presiden PAS itu Mat Sabu.

Malaysiakini dalam keluaran 20 Julai 2011 telah menyiarkan dakwaan bahawa kecederaan yang dialami Mat Sabu adalah disebabkan rempuhan kenderaan polis (land rover) yang dipercayai kenderaan polis.

Taklimat penerangan yang diberikan polis semalam, 21 Julai 2011 menggambarkan situasi sebenar bahawa dakwaan Mat Sabu yang polis melanggarnya adalah PALSU dan BOHONG!

Keberanian Mat Sabu memberikan kenyataan itu bersandarkan bahawa tiada ‘orang’ yang melihat kejadian itu dan ini menyebabkannya berani berBOHONG bagi mengharapkan rakyat Malaysia mempercayai bahawa polis kejam.

Apakah perasaan rakyat Malaysia apabila seorang Timbalan Presiden PAS yang bertopengkan Islam sebagai agama perjuangannya telah sanggup BERBOHONG dan memFITNAH kerjaya polis.


Apakah buruknya kerjaya polis sehingga Mat Sabu sanggup memFITNAH polis?

Justeru, Mat Sabu perlu bermuhasabah diri dan MINTA MAAF kepada POLIS dan RAKYAT MALAYSIA di atas kesanggupannya BERBOHONG terhadap kerjaya POLIS. 

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger