Tuesday, August 23, 2011

ANWAR IBRAHIM KATA BATANGNYA TAK MASUK DUBUR SAIFUL TAPI DUBUR SAIFUL SAKIT SELEPAS BERSAMA ANWAR IBRAHIM
Kenyataan hari pertama perbicaraan pembelaan kes liwat Anwar Ibrahim sangat tidak mengejutkan, tetapi dikejutkan dengan kenyataan Anwar Ibrahim menafikan beliau melakukan seks dengan bekas pembantu peribadinya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.

"Saya secara mutlak menafikan dakwaan terhadap saya. Saya ingin menyatakan bahawa dengan sejelas-jelasnya bahawa saya tidak pernah mempunyai hubungan seksual dengan pengadu Mohd Saiful. Dakwaannya penipuan secara terang-terangan dan kejam dan akan dibuktikan sedemikian”.

Pelaku liwat, Anwar Ibrahim

Sebelum itu, Anwar Ibrahim, 63, mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen pada 7 Ogos 2008 terhadap tuduhan melakukan hubungan bertentangan hukum alam di Kondominium Desa Damansara, Bukit Damansara antara 3.10 petang dan 4.30 petang pada 26 Jun tahun yang sama.

Pada 16 Mei 2011, Hakim Mohamad Zabidin memerintahkan Anwar Ibrahim untuk membela diri selepas memutuskan bahawa Saiful Bukhari, ialah seorang saksi yang boleh dipercayai dan berwibawa.

2 komen:

  1. Setakat nafi saper pun boleh...pah tu bagi ceramah politik dalam court...aper kejadahnya??? Org suruh bela diri bukan nafi, pung pang, pung, pang ntah aper2..dah tue amik pilihan x nak kene soal balas dengan pihak pendakwaraya...mmg dasar penakut, kecut telorrr...klu x salah nak takut mender kene soal balas??? Mmg silap2 mmg x der telor la Nuar Ketumbit anak bab* ni...mmg mcm siallllll.....

    ReplyDelete
  2. Molek di bicara mereka berdua ni dalam Mahkamah HUDUD ....
    jika bersalah laksana rejam sampai mati...
    jika tidak, laksana hukum QAZAF-sebat 80 rotan keatas semua penyebar FITNAH (termasuk blogger)!

    ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger