Friday, January 27, 2012

DATUK T SEDIA TAYANG VIDEO ANWAR IBRAHIM LEBIH DAHSYAT DI THAILAND


Berikutan pembebasan Anwar Ibrahim daripada dakwaan dan tuduhan liwat terhadap Saiful, episod baru kini bermula apabila trio Datuk T bersedia berhadapan dengan Anwar Ibrahim dan mahkamah berhubung video seks Anwar Ibrahim bersama pelacur Chinadoll yang tersebar luas pada Mac 2011 yang lepas.

Malah, dengan lantang trio Datuk T mencabar Anwar Ibrahim melantik pakar forensik antarabangsa untuk menganalisis rakaman video seks sama ada tulen atau tiruan seperti mana yang dilakukan Anwar Ibrahim dalam memanggil doktor pakar daripada Australia untuk memesongkan analisis DNA.

Cabaran itu dibuat apabila sehingga kini Anwar Ibrahim gagal untuk menyaman trio Datuk T yang selama ini menunggu tindakan selanjutnya daripada Anwar Ibrahim. Kenyataan isterinya yang juga Presiden PKR, Wan Azizah berhubung jam Omega yang didakwa ada dalam simpanannya sehingga kini masih belum ditunjukkan kepada rakyat dan trio Datuk T. Sedangkan, jam Omega tersebut kini masih dalam simpanan polis setelah diberikan oleh tio Datuk T bagi membuktikan kebenarannya.

Di sebalik video seks Anwar Ibrahim bersama pelacur China itu, trio Datuk T ada juga menyimpan video seks yang didakwa mereka lebih dahsyat dan berlaku di Thailand. Menurut Trio Datuk T, perlakuan seks Anwar Ibrahim itu dilakukan di sebuah hotel di Thailand pada Januari 2011, iaitu sebelum pendedahan video seks Anwar Ibrahim bersama pelacur China itu.

Bilakah Trio Datuk T akan menayangkan video seks Anwar Ibrahim di Thailand, sama-sama kita tunggu? Apakah tindakan yang akan dilakukan Anwar Ibrahim selepas ini setelah cabaran Trio Datuk T?

2 komen:

  1. 100% terberak sijuburi tu...

    ReplyDelete
  2. berapa lama si juburi mau spin lagi daa...PUTAR ANWAR PUTAR...WANG BESAR!!!!!

    ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger