Thursday, May 31, 2012

EZAM MOHD NOR: ANWAR IBRAHIM ITU PENGKHIANAT AGAMA, BANGSA DAN NEGARA

#Srwkamek Jika Anwar Ibrahim menjadi pilihan anda sebagai Perdana Menteri, anda sewajarnya harus berfikir 1001 banyak kali. Sebabnya, jika Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri selepas PRU-13 akan datang nescaya Malaysia ini akan secara tepatnya digadaikan kepada negara-negara kuasa asing dan yahudi.

Kini, biarpun hanya bertindak sebagai Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR (jawatan yang tiada dalam perlembagaan PKR) , Anwar Ibrahim sanggup mengkhianati negara dengan melemparkan pandangan negatif terhadap Malaysia. Apakah orang sebegini yang sanggup diangkat sebagai Perdana Menteri kerana dalam masa yang sama mahu menghancurkan negara Malaysia ini?

Pidato Perdana Bersama YB Mohd Ezam Mohd Nor di Kuching telah merungkai banyak persoalan berhubung peribadi dan juga karektor sebenar Anwar Ibrahim yang kini sudah tidak lagi relevan di kalangan masyarakat Melayu khususnya di Semenanjung Malaysia.

Ternyata apa yang diperkatakan bekas Setiausaha Politik Anwar Ibrahim itu benar-benar memanaskan telinga penyokong-penyokong tegar Anwar Ibrahim di Sarawak sehingga menyebabkan mereka terpaksa menjerit-jerit bagi menyatakan rasa tidak puas hati dengan pendedahan YB Mohd Ezam.

Kesimpulan Pidato Perdana Bersama YB Mohd Ezam supaya mengajak rakyat Sarawak menolak pengkhianat bernama Anwar Ibrahim dan PKR kerana jika tidak racun PKR akan menghancurkan negara Malaysia yang kita cintai.

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger