Wednesday, June 6, 2012

PAS MERACAU BILA MENGETAHUI PETER JOHN JAMBAN DICULIKHanya bersandarkan kenyataan media Chong Chieng Jen dan Baru Bian, pemimpin PAS meracau tidak tentu hala seperti orang gila apabila mengetahui Peter John Jamban diculik sebaik sampai di Miri, Sarawak.
Tanpa mengetahui keadaan sebenar dan semua itu adalah rancangan atau komplot DAP dan PKR, pemimpin PAS terus menuduh “penculikan” itu adalah perbuatan kerajaan BN. Dengan tidak semena-mena, pemimpin PAS dalam laman sosial Facebooknya Peter John Jamban telah diculik oleh 3 orang lelaki yang dipercayai pegawai kerajaan.
Tanpa menyelidik, pemimpin PAS terus mengeluarkan kenyataan media seperti di bawah menerusi Facebook.Sambil menambah, PAS berasa kesal dengan kejadian yang menimpa Peter John Jamban di saat masyarakat Dayak meraikan Gawai Dayak. Begitupun, akhbar The Star Online telah menyiarkan berita bertajuk Radio Free Sarawak: Jaban is hiding voluntarily. 


2 komen:

  1. Dah jumpa kah melaung ni? kenapa tak report polis org hilang ni. bodoh punya PKR/DAP.

    ReplyDelete
  2. pas ni mmg bangang la. dh mcm lembu kena cucuk hidung. kalau john jamban ni sakit perut nk ke jamban pun nti pas akan salahkan BN jgk.. Pandai Angan-angan Saja!

    ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger