Monday, June 4, 2012

S. NALLAKARUPPAN LIHAT SENDIRI VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM DAN SHAMSIDAR TAHARIN
Tindakan Anwar Ibrahim mahu menyaman bekas rakan sepermainan tenisnya, Datuk S. Nallakaruppan telah diterima dengan baik tanpa sebarang rasa takut. Bahkan menurut S. Nallakaruppan lagi, beliau tahu setiap saat dan minit aktiviti Anwar Ibrahim sepanjang berkawan dengannya semasa beliau menjawat jawatan Menteri Pelajaran, Menteri Kewangan dan Timbalan Perdana Menteri.

Berikut didedahkan satu kenyataan pembelaan Senator Datuk S. Nallakaruppan dalam kes saman tuduhan biseksual yang dilakukan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim. Kenyataan pembelaan yang asal dilampirkan di bawah yang menerangkan perkara berikut :

Dalam precedent case (kes terdahulu), iaitu kes Dato’ Seri Anwar Ibrahim vs Tun Dr Mahathir Mohamad berkenaan tuduhan gay, bekas Perdana Menteri itu menang kes tersebut dan Anwar Ibrahim telah disahkan oleh mahkamah sebagai seorang homoseksual/gay/biseksual. Ini bermakna sebelum S. Nallakaruppan menuduh ‘Anwar Ibrahim sebagai seorang biseksual’ dan diterbitkan oleh Utusan Malaysia, reputasi Anwar Ibrahim sebagai seorang homoseksual/gay/biseksual telahpun diputuskan di mahkamah dan sudah diketahui umum (cuma ketika itu media sosial masih belum popular).S. Nallakaruppan adalah bekas sahabat baik Anwar selama 30 tahun dan telah diperkenalkan oleh Datuk Lim Thian Kiat (Datuk TK Lim) pemilik Magnum Corporation (4 nombor ekor). Datuk TK Lim adalah majikan kepada S. Nallakaruppan. Hubungan persahabatan S. Nallakaruppan dan Anwar Ibrahim bermula ketika Anwar Ibrahim menjadi Menteri Pelajaran dan menjadi semakin rapat setelah Anwar Ibrahim dilantik menjadi Menteri Kewangan (kebanyakan untuk projek besar).

Ketika itu, S. Nallakaruppan dan Anwar Ibrahim terlibat dalam aktiviti sukan tenis di padang tenis Bangsar yang dibina khas oleh Datuk TK Lim. Datuk TK Lim telah membayar seorang jurulatih tenis dari Amerika Syarikat (AS) untuk mengajar dirinya, Anwar Ibrahim dan S. Nallakaruppan sekitar tahun 1993 hingga 1998.

Ini membuktikan hubungan Anwar Ibrahim dengan S. Nallakaruppan telah lama terjalin yang membolehkan S. Nallakaruppan merupakan sumber yang tepat untuk mengesahkan sisi-sisi gelap Ketua Umum PKR itu. Anwar Ibrahim adalah seorang biseksual iaitu individu yang melakukan aktiviti seks dengan wanita dan lelaki dan turut melakukan aktiviti seks dengan wanita yang telah berkahwin.

Anwar Ibrahim didakwa melakukan hubungan seks dengan Shamsidar Taharin, isteri pembantunya, Azmin Ali. Azmin Ali sekarang ini adalah Ahli Parlimen Gombak dan Timbalan Presiden PKR. Menurut Nalla, hubungan seks telah lama berlaku iaitu di antara 1993 hingga 1998 (6 tahun) di Tivoli Villa, Jalan Medang Tanduk, Bangsar.

Hampir setiap kali, Anwar Ibrahim perlukan Shamsidar, Anwar Ibrahim akan mengarahkan S. Nallakaruppan untuk membawa Shamsidar dengan kereta Daimlernya bernombor WBV37 di mana Anwar Ibrahim juga turut berada dalam kereta itu. Dalam satu kejadian S. Nallakaruppan dapat dapat menonton aktiviti seksual antara Anwar Ibrahim dengan Shamsidar itu melalui monitor yang disambung kamera CCTV dari katil Tivoli Villa (untung S. Nallakaruppan).

Terdapat sesetengah aktiviti seks itu melebihi daripada tahap normal. Dalam satu kejadian pada tahun 1997, Anwar Ibrahim telah melakukan hubungan seks dengan Shamsidar di sebuah hotel di London yang diatur oleh S. Nallakaruppan. Ketika itu Shamsidar datang bersama suaminya Azmin, manakala Anwar Ibrahim datang bersama isterinya, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

S. Nallakaruppan juga bertindak sebagai penjaga bayi (baby sitter) kepada anak perempuan Shamsidar yang berumur tiga bulan ketika Anwar Ibrahim mengadakan hubungan seks dengan Shamsidar di Tivoli Villa. Anak perempuan Shamsidar itu dikatakan mempunyai pertalian darah dengan Anwar.Mendengar kepada kenyataan S. Nallakaruppan ternyata benar bahawa Anwar Ibrahim selama ini mempunyai nafsu seks yang besar hingga sanggup menggunapakai isteri Azmin Ali. Sebagai seorang suami yang hanya mahukan kuasa politik, Azmin Ali sanggup meminjamkan isterinya, Shamsidar untuk memuaskan nafsu ‘bos’nya itu. Di manakah peranan Wan Azizah, isteri Anwar Ibrahim ketika itu? Yang pasti, Wan Azizah telah diberikan habuan wang yang banyak bagi menutup mulutnya. 


Sumber: AIDC

33 komen:

 1. Macam mana hendak jadi PM jikalau sudah terlibat didalam hubungan seks dengan perempuan isteri orang? Tentulah Karpal Singh mahu Lim Guan Eng jadi PM Malaysia. Tetapi LGE pun sama juga. Penzina dengan betina cina sekretari peribadinya. Karpal Singh memang sial, rancangan crook ini termasuk crook-crook dari PAS, semuanya politik orang bahalul, cuma serban mereka sahaja yang di hias seperti orang alim. Sebenarnya borak dan ulama penipu.

  ReplyDelete
 2. "Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan."(Al-Maa'idah-Ayat 8)

  ReplyDelete
 3. swap mereka berdua. ajmin dgn wan dan nuar dgn samsidar.siapa yg untung?

  ReplyDelete
 4. Tolong jgn tambah tuan2.... Kalau betul belum tentu dapat pahala....kalau tak betul dah comfirm dapat dosa yg amat besar.... Menuduh berdsarkan sumber ketiga ( bukan saksi mata sendiri ) amat rumit prosesnya dalam kaedah usul fiqh....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apa bangang sangat ko ni...video tu dah jelas...ni bukan pasal nak hukum anwar pasal seks dia tu..tp kita sebagai rakyat malaysia sanggup ker dpt pemimpin macam dia ni...pikir la skit

   Delete
 5. Wira kenyalang ni Dayak takdak agama, mana dia kira hukum hakam Islam semua tu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakai hotak kau,ko pikir ko pandai sangat bab agama??dasar geng anuar jobori.. dah sah2 s.nallakarupan Tak takut kalu disaman si anuar sebab sanggup mbongkar perangai anuar,si saiful pula sanggup mgadai maruah semata mnuntut keadilan selepas djobori si anuar Dan si anuar ni pun dah pernah masuk penjara sebab pernah menjobori Tak lain Tak bukan bekas suku sakat dia juga yang rapat ngan anuar sama seperti s.nallakarupan.. ko siapa nak bela anuar?tukang lap burit dia?? Tu yang ko sayang sangat kt dia sampai Tak dapat terima kenyataan?? Heii.. jangan cuba nak timbulkan isuperkauman di sini ok?org dayak pun byak beragama Islam kalau ko Tak tahu jangan fkr orang melayu saja kenal islam Dan Islam itu bukan milik org melayu saja.bodoh bongkak otak kosong.. taikk la lu!!pandai agama konon.. tuiii.. orang pandai agama takkan myakiti hati org lain..dasar jahiliyahh

   Delete
  2. Saudara?saudari Tanpa nama 10:40 ptg..jika tidak setuju dengan blogger jagalag bahasa anda... Kenapa mengeluar kata 'Dayak' dengan nada yang kasar..Dayak itu bangsa tehormat. Jagalah kata-kata. Tak suka tak apa...sekadar menegur..

   Delete
 6. Banyak la kau makan duit Haram nuar tu sebab kau bebal..hukum hakam islam kalau kau tak bebal takkan benda jelas kedudukannya macam ni pun kau tak boleh terima.. sebab kau tu manusia kecewa ...otak kau Dayak tak beragama..kalau kau tahu hukum hakam islam dah tentu kau tolak semua ni..laknat punya manusia

  ReplyDelete
 7. Wow what a weblog i am so inspired here can you discuss here, i am back again again to your site as soon as possible and i have lot of collection for you just click here for more information.  Technewsinfo

  Technews

  Tech news

  Tech

  ReplyDelete
 8. Jika ini bohong, kenapa sampai sekarang Anwar Ibrahim tidak jawab soalan S.Nallakarupan? Anwar Ibrahim sebaliknya hanya cuba mengelak daripada menjawab soalan S.Nallakarupan dan berani ketika berceramah.

  ReplyDelete
 9. SATU MASA NANTI KORANG SEMUA AKAN TAHU PENGORBANAN TERBESAR DAN TERANCANG YANG DILAKUKAN OLEH DSAI. MEMBAKAR DIRI BAGI LILIN, BERLUMPUR DALAM NAJIS, TETAPI APABILA KEADAAN TENANG MAKA SEMUA AKAN TERPERANJAT, KESAL DAN TERHARU. HIDUP ISLAM/MELAYU MALAYSIA

  ReplyDelete
  Replies
  1. hakktuiii.. ko ja yg perasan nuar tu bagus sangat.

   Delete
  2. Apalah bodoh sangat kau ni?? Anwar ni kaki belitlah.. Dari awal hingga sekarang kau tak nampak ke dia berdolak dalih dengan segala dakwaan yg dikenakan kepada dia???? Dia TAK MENJAWAB tau!! Tapi berdolak dalih!!!!!!! Apa cerita kau ni yang bebal sangat sampai tak boleh bezakan lagi orang macam Anwar ni?? Cukup cukuplah jadi bebal. Membakar diri kononn.

   Delete
  3. Betul dia memang suka berlumpur dalam lubang najis......

   Delete
 10. jangan sebut perkataan dayak dan wira kenyalang........
  kamu betul-betul bukan manusia yang perlu dihormati ulasannya..........
  jangan bersikap angkuh dengan menyifatkan anwar sebagai orang dayak dan wira kenyalang yang tiada agama..........
  anwar adalah orang islam dan bukannya seperti orang dayak....
  anwar juga orang semenanjung dan bukannya orang dari negeri kenyalang.........

  belajarlah menghormati antara satu sama lain.....
  jangan bertindak bodoh............

  ReplyDelete
 11. Salam Malaysia, rakyat tak aman kerana pemimpin-pemimpin yang mementingkan diri, pangkat, wang, kedudukan...etc. Walau setinggi mana ILMU sekalipun NAMUN jika mengikut rentak politik orang-orang sengal yang kusut akal mungkin semua pertikaian akan jadi tambah KUSUT sebab pemimpin-pemimpin tidak lagi di landasan MENGAJAR RAKYAT dengan CONTOH yang baik. BERUBAHLAH DAN INGATLAH! KITA MAHUKAN MALAYSIA YANG MAJU, PEMURAH, MEMENTINGKAN RAKYAT-PELAJARAN, KESIHATAN, PENGANGKUTAN, MAKANAN, .... DAN DI NIKMATI BERSAMA MELALUI BIDANG MASING-MASING. DENGAR TAK-DSANAR, TMM , DSZH, DSAI, LKS, DSHHA, DNANM AND SEMUA PEMIMPIN AGAR JANGAN MERENDAHKAN KEPINTARAN KATAHAP HAIWAN. NAMUN HAIWAN SEKALIPUN SENTIASA MEMUJI-MUJI TUHAN DENGAN BAHASANYA. HIJRAHLAH UNTUK KEMAKMURAN MALAYSIA YANG MAJMUK. SHALOM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ya betul tu,dsai tu yg cam anjing myalak bukit.. dtang sawk nak bwa pyakit sosial ke dlm msyarakt.hisssh tak bkenan sngguh aku..

   Delete
 12. Semua orang tidak bersalah, kecuali dibuktikan ia bersalah.

  Jadi jangan menuduh tanpa bukti, berdosa.....fitnah namanya.

  Bagaimana jika ada orang membuat tuduhan anda berzina dgn mak anda(tanpa bukti).....adakah anda percaya?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tanpa bukti???????????????????? Bukti apa lagi kau nak ni?? Kau ikut atau ikut perkembangan kes ni?? Berapa banyak bukti yang dihadap ke mahkamah kau cakap takda bukti?? Kau ni main cakap je.... Jangan main cakap je.. Ikuti perkembangan kes ni betul betul sebelum bagi komen kat sini

   Delete
 13. betulkah ???ada video tak ???

  ReplyDelete
 14. Masalahnya bila kes Anwar Ibrahim ramai yang tak percaya walaupun telah terbukti di Mahkamah. Anwar Ibrahim pelakon terbaik, pandai berpura pura sebab tu orang ramai tak dapat terima dia musang berbulu ayam..mengapa PKR nak demonstrasi kerana Mahkamah memanggil Shamsidar??? Apa yang nak ditakutkan? Panggillah siapa pun asalkan dapat kebenaraan? Takut dengan kebenaran????????Tidak dapat terima hakikat??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korang bukan tak tahu pengikut dan penyokong anu- ar tu dunggu,benda tersurat pun bebal apalagi benda tersirat,benda terbukti dorang cakap fitnah,benda fitnah dorang suka percaya walaupn takda bukti.lagipun anu-ar tu mana da tolorr.. shamsidar da kasi goreng kihkih..

   Delete
  2. Betullah lepas bca komen di atas memang penyokong anuar ni dunggu gan bebal.tak terang terang ramai kawan anuar ckp dia suka seks yang tk kenal pulak sibuk jadi pembela pooorah

   Delete
 15. korang ni sume bodoh bergaduh pasal orang laen..

  ReplyDelete
 16. salam..mohon pautkan blog http://adakuasa.blogspot.com ke blog tuan terima kasih

  ReplyDelete
 17. Nice long wallet sales for sarawak friends:

  Please click links below:

  http://www.lelong.com.my/lovelyteddy-bear-high-quality-long-wallet-free-shipping-jeffsales-124651600-2013-03-Sale-P.htm

  http://list.lelong.com.my/Auc/List/List.asp?DA=A&TheKeyword=jeffsales&x=0&y=0&CategoryID=&PriceLBound=&PriceUBound=

  ReplyDelete
 18. ANWAR TAK PERNAH MENGAKU DAN MEMANG TIDAK AKAN MENGAKU. ANWAR AKAN MENAFIKAN SEKERAS KERAS NYA DAN TIDAK AKAN BERGANJAK DENGAN BIJAK MENGALIHKAN ISU DIRNYA DAN YANG JADI MANGSA TERUS JADI MANGSA. INGATLAH ANWAR SEBIJAK BIJAK PUN JIKA TERSILAP LANGKAH AKAN MAKAN DIRI SENDIRI. ORANG BODOH SAJA DAPAT DIPERBODOHKAN OLEH ANWAR.

  TERANG TERANG DIA DLM VIDEO TAPI SATU PERKARA PENYOKONG PR TIDAK FIKIR BAHAWA SELAIN ANWAR YANG DUA LAGI TU SAPA...SALAH SATU DIA SENDIRI MENGAKU BAHAWA DIA YANG BERSAMA DENGAN ANWAR...FIKIRIKANLAH..TAK SEMUA NYA FITNAH...DIA NI BERANI BERSUMPAH..TAPI APA YG ANWAR BUAT...MENAFI SAJALAH...RAJA MENAFI.

  ReplyDelete
 19. Alahai....kita serah pada Allah, sapa2 buat maksiat yang tak senonoh tu,,,biar Allah lah yg mghukum. Kita patut ingat satu ketika nanti, kita pun akan mati juga. buat baiklah wahai manusia dan jgn sekali-kali buat jahat. Allah sentiasa melihat kita.

  ReplyDelete
 20. kena ingat Anwar ni banyak sokongan moral dari Israel. biar lah kita hidup dalam permainan fitnah-dajjal. tapi jangan sesekali terang-terangan menyebelahi ftnah-dajjal

  ReplyDelete
 21. 6 Mei 2013 - Terima kasih kepada semua rakyat Sarawak yang telah menyumbang kepada kemenangan BN pada PRU 13.Syabas

  Anak Johor Tulen

  ReplyDelete
 22. kalau org dyak kristian tk suka apata lgi org melayu Islam..

  ReplyDelete
 23. jgn lupa, pandai2 tupai melompat, akhir nya ka tanah juga..

  ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger