Monday, September 10, 2012

NIK AZIZ KECEWA DENGAN KEPUTUSAN MAJLIS SYURA PASMesyuarat Majlis Syura PAS yang bermula jam 9.00 malam telah dipengerusikan Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Dr. Haron Din. Mesyuarat berakhir pada jam 11.00 malam dan yang mengejutkan rakan-rakan media ialah kepulangan awal Nik Aziz sekitar jam 9.20 malam.

Menurut sumber, Nik Aziz terpaksa pulang awal disebabkan kecewa kerana majoriti ahli-ahli mesyuarat bersepakat untuk tidak mahu membincangkan isu Nasharudin di dalam mesyuarat tersebut. Pengerusi mesyuarat, Datuk Dr. Haron Din pernah mengeluarkan kenyataan bahawa isu Nasharudin tidak perlu dibincangkan dan apa yang dinyatakan Nasharudin itu adalah benar.

Keputusan Mesyuarat Majlis Syura itu benar-benar telah melukakan hati Nik Aziz yang mana sebelum ini bertegas untuk mengambil tindakan terhadap Nasharudin. Segala tindak tanduk Nasharudin kini menjadi perhatian PAS khususnya golongan Anwarinas yang mahu pemimpin PAS cenderung ke arah UMNO diketepikan seperti mana yang pernah berlaku kepada Dr Hassan Ali.

4 komen:

 1. Benar dakwaan orang Alim bekas Ahli Syura Pas ..bahawa Nik Aziz tak tau atau sekolah tak tinggi..dan tak tau disiplin Ilmu yg benar untuk memperkatakan atau membahaskan sesuatu perkara... Dia ni syok sendir dan fikir ilmu dia ni ilmu laduni.. tapi sabenarnya perangkap Syaitan. Malah agen syaitan telah membantu untuk membutakan atau deception.. pada ahli syura yg lain dan dihanya seorng dua aje yg terpelihara namun telah disingkirkan terlebih dulu...
  Kini... tembelang Nik Aziz dah terbongkar dan disedari olih i Majoriti Ahli Syura dan orang orang alim diMalaysia khususnya Kelantan..Dapat dilihat dalam kes ini saperti yg digambarkan bekas ahil syura yg Nik aziz akan tunjuk panas barannya buka hujah yg berdisplin Ilmu.. Lihatlah apa yg berlaku..dia keluar mesyuarat yg dipengurusinya hingga terpaksa dipengerusikan D Haron Din yg masih sakit.. Menzahirkan Rajuk dan Amarah untuk ugut Majlis Syura.. Malangnya agen agennya yg masih dalam mesyuarat gagal berhadapan dgn Ahli lain,,

  Kita lihat apa langkah Syaita dan Iblis seterusnya mengerak anak Adam ini...seterusnya... buka hati .. buka minda.. ,,mohon diberihidayah yg benar..mohon dipelihara dari dusta dan fitnah Agama dari Allah dan sentiasa selawat keatas rasul.. Insyaalah.. tak sampai sesaat pun kita akan dapat kebenaran yg benar lagi sempurna..jika dikehendakiNya jua..

  Hperancis

  ReplyDelete
 2. Orang Pas pakat ramai ramai kumpul wang dan pulangkan pasi Anwar dan agen proxynya.. yg dah banyak bagi Nik Aziz untuk bangunan Sekolah dirumahnya.. malah nama sek pon mirip nama Anwar .. (bila dah dipulangkan duit Anwar ,,bolehlah tukar namalain)

  Selagi Pas dengar dan ikut cakap nik aziz ..yg dah beli. . Pas akan sentiasa ditelunjuk politik Anwar....
  Kesian... inilah sekandal Tauhid dan Fiqh dilakukan pemimpin Pas dalam Pas.. untuk Pas...

  ReplyDelete
 3. nik aziz dan anuar sudah jauh disesatkan dan digelapkan oleh iblis dan syaitan, pandangan dan hati mereka dihijabkan oleh Allah SWT dari melihat dan menilai yg hak.

  ReplyDelete
 4. syukur alhamdulillah masih ada lagi org PAS yg benar2 beriman kepada ALLAH SWT. moga org2 PAS yg jahil yg taksub pada N.AJIS, hadi dan peliwat diberikan kesedaran. jgn biarkan PAS menjadi tempat membiak segala yg kotor dan jijik.

  ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger