Wednesday, November 21, 2012

KEMPEN PROTES AMAN “FREE GAZA FREE PALESTINE”SERTAI PROTES AMAN "TILL DEATH SHALL WE FIGHT FOR FREE GAZA & FREE PALESTINE" TERHADAP KEGANASAN DAN KEKEJAMAN ISRAEL YANG DI ANJURKAN OLEH ADMIN-ADMIN WE LOVE PROPHET MUHAMMAD GLOBAL CLUB OF MALAYSIA (DI FACEBOOK) PADA:

TARIKH         :           23HB NOVEMBER 2012, JUMAAT
MASA             :           SELEPAS SOLAT JUMAAT
TEMPAT        :           DI PERKARANGAN MASJID JAMEK, PETRA JAYA

PASTIKAN KEHADIRAN ANDA DI SANA SEBAGAI TANDA SOKONGAN MORAL KEPADA SAUDARA ISLAM KITA YANG KIAN MENDERITA DI PALESTINE.

Ya Allah ya Tuhan kami, Kau lindungilah saudara seIslam kami di Palestine, yang kini di ancam bahaya dan malapetaka dari serangan yang tidak berperikemanusiaan oleh pihak Zionist, Ya Allah, Tuhan yang Maha Mengasihani, Kau peliharakan jua roh-roh saudara seIslam kami di Palestine yang telah terkorban, sesungguhnya mereka telah di bunuh secara kejam dengan sewenang, Ya Allah, Tuhan yang Maha Mengetahui akan seluruh rahsia alam, Kau bukalah jua hati mereka yang berkemampuan, terbitkan jua rasa belas kasihan di hati mereka agar bisa menghulur bantuan kepada saudara seIslam kami di Palestine yang sudah lama menderita, hanya kepada Kau kami berserah.. Amin Yarabbalallamin.

Terima Kasih UnReportedNews™® 

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger