Sunday, January 13, 2013

#KL112 MAT SABU BERJANJI LETAK JAWATAN JIKA RAKYAT TIDAK MENCAPAI 1,000,000 JUTAMenurut sumber dalaman Pakatan Pembangkang, Mat Sabu yang dilantik sebagai Pengerusi Penganjuran Himpunan Kebangkitan pernah BERJANJI bahawa sekiranya Himpunan Kebangkitan Rakyat itu TIDAK mencapai sasaranya seramai 1,000,000 juta maka Mat Sabu akan meletak jawatan. Namun, tidak diberitahu apakah jawatan yang akan diletakannya.

Janji itu telah diberitahu di hadapan bloggers pro-pembangkang seperti Ameno World, Milo Suam, Aduka Taruna dan Hishammuddin Rais.

Persoalan kini apakah Mat Sabu akan menunaikan janjinya untuk meletakkan jawatan walaupun tidak mengetahui apakah jawatan yang akan diletakkannya akibat kegagalan Himpunan Kebangkitan Rakyat pada 12 Januari 2013.

4 komen:

 1. Letak jawatan ... Pengerusi Himpunan Kebangkitan Rakyat ... lah tu.

  ReplyDelete
 2. Letak Jawatan? Nik Aziz yang dah 82 tahun tu, yang zuhud tu pun masih laparkan kertas undi....

  ReplyDelete
 3. Pernah dengar ke puak2 ini bertanggungjawab dengan meletak jawatan? Yang terang2 keluar video pun masih tak ngaku.

  Melainkan yang ada maruah diri akan keluar parti, maka tinggallah yg kaki menipu, kaki fitnah, hasad dengki, dendam kesumat, busuk hati, sakit otak, minda terlacur, rosak akidah, taksub melampau dll.

  ReplyDelete
 4. Pemimpin PAS byk yg munafik... Ada mata tp mata ikan kering...

  ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger