Monday, March 4, 2013

ANWAR IBRAHIM AKAN AMBIL TINDAKAN UNDANG-UNDANG TERHADAP REUTERS DAN FILIPINA THE PHILIPINE INQUIRER



Pegawai khas kepada Anwar Ibrahim, Najwan Halimi memaklumkan, ketua pembangkang itu telah mengarahkan peguamnya, Latheefa Koya untuk meneliti laporan media berkenaan untuk mengambil tindakan selanjutnya.

“Anwar telah memaklumkan kepada peguamnya untuk mengkaji kenyataan itu ... sekiranya ada tindakan susulan, kita akan maklumkan,” katanya.

4 komen:

  1. baik hapuskan musang berbulu ayam dulu sebelum hapuskan musuh sebenar..

    itu musang, kalau jadi PM, aku tak tahu mcm keadaannya nanti.. tak ada kredibliti

    ReplyDelete
  2. kebebasan media konon..baru ja diajukan soalan oleh pemberita.. macam2 alasan yang keluar.. pastu siap nak ancam lagii

    ReplyDelete
  3. Alaaa boleh percaya ke cakap orang orang macam ni? Ketuanya kaki Pe...., Pe....., Pe.... dan beberapa pe..... lagi...Buat gempaq jer depa ni tapi sebenarnya tak bertelur....

    Bak kata orang putih.."take it with just a pinch of salt" seelokeloknya kita benamkan saja mereka dalan GE13 ni....

    ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger