Thursday, March 21, 2013

BERAPA HARGA DATUK SHARZLY ESKAY ABDULLAH UNTUK BUAT ‘U-TURN’?Selepas bapa Saiful berjaya ‘dibeli’ oleh Pakatan Pembangkang untuk membuat U-Turn dengan membuat pengakuan bersumpah, kali ini mereka cuba untuk membeli salah seorang Trio Datuk T iaitu Datuk Sharzly Eskay Abdullah berhubung video seks Anwar Ibrahim bersama China Doll.

Menurut rakan Datuk Sharzly Eskay, terdapat cubaan pihak-pihak tertentu untuk memujuk Datuk Sharzly Eskay Abdullah, bekas rakan Datuk Seri Anwar Ibrahim dalam rakaman video seks China Doll untuk membuat U-Turn dengan janji wang yang sangat lumayan.

Cara ini berkesan kerana kebanyakan saksi dalam beberapa kes Anwar Ibrahim mudah diperdaya dengan ‘membeli’ mereka menggunakan wang. Inilah yang sedang berlaku menjelang PRU-13.

Mereka ketika ini hanya memerlukan tandatangan sahaja untuk ditandatangani ke dalam akuan bersumpah yang sudah siap direka dan dicetak. Kalau dah sign, berapa saja jumlah pampasan. Tak ada angka…sebut saja berapa jumlah dan namakan akaun dalam atau luar negara, jelas Tan Sri Rahim Thamby Chik.

Jelas bahawa ketika ini kumpulan Pakatan Pembangkang terdesak bagi membersihkan nama dan menarik sokongan pengundi. 

5 komen:

 1. Aku rasa rakyat Malaysia tak bodoh!!

  Dengan bukti kukuh yg di tayangkan sudah cukup unuk menagksan segala sumpah yg di lakukan untuk menafikan tuduhan ka ata Pendubur tegar aka 100 million ringgit Homoseksual Man aka Anwar Aljubs!

  Bak kata pepatah inggeris" PICTURE TELLS A THOUSAND WORDS"

  Pembangkang baik untuk system politik tak bukan Pembangkang saperti DAP, PKR DAN PAS yang tidak menguntungkan langsung!!

  UMNO/BN TETAP YANG TERBAIK!!

  ReplyDelete
 2. Allah nak tunjukkan betapa jijiknya perjuangan anwar , PKR dan pakatan pembangkang...

  Mereka ni syaithan bertopengkan manusia..

  Ya allah, kau hancurkan mereka ni!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syaitan bertopengkan manusia yg di-rejam dan di-belenggu oleh Allah SWT.


   -Earth Soul-

   Delete
 3. Ya Allah kau hancurkan PKr dan DAP..

  kau satukan UMNo dan PAs!!!

  ReplyDelete
 4. Kalau bayar EUR 5,000,000.00 bukat setakat u-turn, potong double line pun sanggup.

  -zahimi

  ReplyDelete

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger