Thursday, March 21, 2013

TRIO DATUK T BUKAN UNTUK DIJUAL BELI !!!Bukan mudah untuk ‘membeli’ Trio Datuk T atau salah seorang daripada mereka seperti mana yang dilakukan ke atas bapa Saiful sebelum ini.

Letaklah berapa harga atau RM1bilion sekalipun, trio Datuk T tidak akan berganjak untuk mengaut keuntungan dan membebaskan kemungkaran. Sebagai Islam adalah baiknya membongkarkan kejahatan untuk menyedarkan umat manusia lain sebagai pengajaran.

Dalam kes video seks yang didakwa Anwar Ibrahim bersama China Doll, sebagai orang bertanggungjawab ‘memerangkap’ Anwar Ibrahim dalam insiden bersama China Doll, Trio Datuk T bertanggungjawab untuk mendedahkannya. Rakyat Malaysia sewajarnya tidak harus memiliki pemimpin yang mengamalkan LGBT.

Apa pun rintangan mereka, Trio Datuk T yang dianggotai Rahim, Eskay dan Shuib tidak akan berganjak dan konsisten untuk memastikan kebenaran tetap jadi kebenaran.
“Saya nak ulang… kamu beritahu pada Anwar bahawa saya (Rahim) dan Datuk T ingin nyatakan beliau (Anwar) adalah orang terlibat dalam video itu. Beliau adalah orang yang bertanggungjawab melakukan maksiat itu.

“Sekarang Anwar dah cakap, You Ulang I Saman You! Sekarang, terpulang beliau nak sama Datuk Eskay, Rahim Thamby Chik ke, kita juga nak kena saman sebab kita nak tunjuk apa yang telah kita kaji pasal forensik dan DNA yang dibuat oleh pakar dalam dan luar negara termasuk dari Amerika dan Korea Selatan supaya dapat bentang kajian secara detail dan diketahui oleh rakyat,” tegasnya.

Tolong jawab Anwar Ibrahim terhadap desakan Trio Datuk T !!!!

0 komen:

Post a Comment

 

Copyright © POLITIK SEMASA SARAWAK Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger